Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár 2024. április 27. és 30. között technikai okok miatt zárva tart.

Vincze Erika tipográfus művész "Fecit" című kalligráfia kiállítása az Egyetemi Könyvtár Nagyolvasójában, április 12. és június 22. között

A kiállítás kurátora: Kiszl Péter, az ELTE BTK Könyvtár- és Információtudományi Intézet igazgatója
A kiállítás 2013. április 12-től − június 22-ig látogatható, hétköznapokon 10−20 óra között az Egyetemi Könyvtár Nagyolvasójában (Budapest V., Ferenciek tere 6., I. em. 9.)

 

Tekintettel arra, hogy a Nagyolvasóban időnként rendezvényekre kerül sor, ajánlatos a kiállítás meglátogatasa előtt tájékozódni a honlapról, vagy telefonon (4116500/3417), hogy a látogatás tervezett időpontjában nincs-e rendezvény.

A kiállítás ünnepélyes megnyitójára 2013. április 11-én 15:00-kor került sor. A megjelenteket Kálóczi Katalin, az Egyetemi Könyvtár főigazgató-helyettese köszöntötte. A kiállítás kurátora, Kiszl Péter, az ELTE BTK Könyvtár- és Információtudományi Intézetének igazgatója, beszédében beszámolt arról, ahogy a művésznő első önálló kiállítása létrejött, azt követően a kiállítást Maczó Péter, a aMoholy-Nagy Művészet Egyetem Média Intézetének docense nyitotta meg.

A megnyitó felemelő pillanata volt, amikor Vincze Erika, megköszönve a kiállítás lehetőségét, ünnepélyesen leleplezte a kiállítás középpontjában elhelyezett ajándékát: Pázmány Péter 1635-ös alapítólevelének általa készített pontos másolatát, melyet az Egyetemi Könyvtárnak adományozott.

Plakát, Vincze Erika bemutatkozás, csoportos kiállítások:

Csatolt fájl: 

A kép eltávolítva.vincze_erika_plakat.pdf

A kép eltávolítva.nulla_dies_sine_linea.pdf

A kép eltávolítva.csoportos_kiallitasok.pdf