Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár 2024. április 27. és 30. között technikai okok miatt zárva tart.

Minden vélemény számít – de leginkább az olvasóké

Az Egyetemi Könyvtár munkatársainak létszáma jelentősen csökkent az ELTE-t érintő költségvetési megszorítás miatt, ezért szolgáltatásaink egy részét átalakítottuk. A korábbi felmérések és olvasóink személyes visszajelzései alapján, a megszokott nyitva tartásunk megtartása érdekében átszerveztük a feladatok ellátását. 2013. május 6-tól a földszinti Kölcsönző szolgáltatásai az első emeleti Tájékoztatóban vehetők igénybe, valamint beiratkozásra és a visszahozott könyvek leadására ezentúl lehetőség lesz a bejáratnál lévő információs pultban is.

 

Szeretnénk megtudni, hogy a változások hogyan érintik olvasóinkat: mi a véleményük az átalakításról, milyen javaslataik vannak, illetve használták-e már a könyvtár távolról is elérhető szolgáltatásait.
Kérjük, észrevételei elküldésével Ön is járuljon hozzá, hogy minél megfelelőbb módon támogathassuk az egyetemen folytatott oktató- és kutatómunkát! Töltse ki rövid kérdőívünket, mely megtalálható az Egyetemi Könyvtárban nyomtatott formátumban, illetve az Egyetemi Könyvtári Szolgálat honlapján. A kérdőív kitöltése anonim, a kitöltő személye nem beazonosítható.

A kérdőív kiértékelésének eredményeit 2013. július 30-ig közzétesszük az EK honlapján és figyelembe vesszük a szolgáltatások esetleges optimalizálása során.

További információk és a kérdőív elérhető ITT.