Gratulálunk az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár kitüntetetteinek!

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem hagyományai szerint az Egyetem Szenátusa a tanévnyitó ünnepi szenátusi ülésén nyújtotta át a kitüntetéseket a kiváló munkát és kiemelkedő teljesítményt nyújtó oktatók, dolgozók és munkatársak számára. Az idei díjazottak között szerepelt az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár több, az egyetem és a könyvtárfejlesztés ügyéért elkötelezetten tevékenykedő munkatársa.

Az Egyetem vezetése az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár kutatástámogató könyvtárosa, Móring Tibor részére Trefort Ágoston Emléklapot adományozott huzamosabb időn keresztül nyújtott átlagon felüli teljesítményéért. Móring Tibor magas színvonalon végzi az ELTE Egyetemi Digitális Tudástárának (EDIT) központi adminisztrátoraként munkáját, körültekintően és hatékonyan vezeti az ELTE EDIT kari adminisztrátori hálózatát. Lelkiismeretesen, pontosan és precízen végzi adminisztrációs és ügyfélszolgálati feladatait. A doktori dolgozatok és szakdolgozatok esetében szakértőként segíti és segítette az ELTE kapcsolódó szabályozási folyamatainak előkészítését. Az Oktatás- és Kutatástámogatási Osztály stabil, biztos tagja, munkája nélkülözhetetlen az Egyetemi Könyvtári Szolgálat s az Egyetemi Könyvtár és Levéltár számára is, amelynek lojális és hűséges munkatársa.

Az Egyetem érdekében vállalt feladatukat kiemelkedő eredményességgel történő teljesítéséért, és az Egyetem sikeres működéséhez való hozzájárulásuk elismeréseként Fejes Judit és Faragó-Szilvási Tibor, az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár kutatástámogató könyvtárosai Rektori dicséretben részesültek. Fejes Judit és Faragó-Szilvási Tibor közösen, rövid idő alatt olyan új szolgáltatást terveztek meg és működtetnek, amely nagy mértékben járul hozzá az egyetem tudományos folyóiratai nemzetközi láthatóságának növeléséhez. A szerkesztőségeket fáradhatatlanul segítik, hogy kiadványuk színvonalas, a hazai- és nemzetközi szerzők számára vonzó periodikává váljon.

Munkatársainknak ezúton is szívből gratulálunk kitüntetésük alkalmából, további munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Illusztráció szerzője, forrása:
ELTE EKL